Latest News

Anting-anting - Manthous

Anting-anting

Sewu kuto uwis tak liwati
Ting anting ‘mbang cempoko
tondo moto soko seliramu
Ting anting tondo tresno
lahir bathin sineksih lintange wluku

Ling eling dek semono
rembulane ketutupan mego
gawe kekesing ati
nganti anti tekane radyan permadi (si jantung hati)

[Reff: 2X]
Anting-anting dhek kembang cempoko
woheing aren mbokyo eling dhok semono
Emprit gantil menclok ning witing pari
tansih gumantil ono njero ning ati

Ting anting ‘mbang cempoko
tondo moto ugo tanda tresno
Ling eling dek semono
yen ra nyandhing rasane ning ati gelo
-----------------------------------

campursari manthous
*Lirik lagu ciptaan : Manthous

>>>>Jika anda berkenan silakan klik tombol Like Facebook atau tweet atau G+1 supaya teman-teman anda juga bisa membaca informasi dari blog ini Terimakasih.

Informasi dan Tips Designed by Templateism.com Copyright © 2014 | Redesign by jatger.net 2010-2016 | DMCA.com

Theme images by Bim. Powered by Blogger.
Published By Informasi dan Tips